Bucatarie malteza

Paste cu ricotta

Posted on iulie 7, 2013

CUM PREPARAM:

  • Se fierb pastele in apa cu sare. Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
  • Ricotta se amesteca cu smantana si g...

Sardine malteze

Posted on

CUM PREPARAM:

  • Se decojesc rosiile si se toaca marunt. Ardeii grasi se taie cubulete iar morcovii se rad pe razatoarea mica. Se incing 4 linguri de ule...

Salata de calamari

Posted on

CUM PREPARAM:

  • Se spala bine rondelele de calamar si se presara cu sare si boia de ardei iute. Se incinge bine gratarul si se frig pe ambele parti cat ...

Pui umplut

Posted on

CUM PREPARAM:

  • Intr-un bol se pune mustarul, pasta de rosii, busuiocul tocat marunt, sarea si piperul. Se amesteca totul foarte bine.
  • Puiul...

Cus-Cus

Posted on

CUM PREPARAM:

  • Se pune cus-cus-ul intr-o strecuratoare si se stropeste cu putina apa rece. Dupa 10 minute se pune strecuratoarea pe baie de abur si se ...