Bucatarie evreiasca

Charoset

Posted on mai 4, 2014

CUM PREPARAM:

  • Stoarcem portocala. Punem sucul intr-un bol si il amestecam cu vinul. Adaugam marul si para taiate cubulete, smochinele tocate marunt, stafidele, nuca si...

Chiftele de peste

Posted on mai 3, 2014

CUM PREPARAM:

  • Vom folosi un peste cu putine oase. Il punem la fiert odata cu morcovii. Dupa 15 minute scoatem pestele din supa. Ii alegem oasele, iar ...

Chiftelute de cartofi

Posted on mai 1, 2014

CUM PREPARAM:

  • Fierbem cartofii in coaja. Ii decojim cat sunt inca fierbinti si ii pasam.
  • Tocam ceapa si ardeiul marunt si le punem peste c...

Prajitura cu miere

Posted on

CUM PREPARAM:

  • Punem intr-o craticioara untul, mierea, coaja si sucul de lamaie. Fierbem pana se omogenizeaza.
  • Luam de pe foc si adaugam fa...