Bucatarie frantuzeasca

Tarte Tatin

Posted on ianuarie 4, 2014

CUM PREPARAM

  • Punem 150 g de zahar in forma in care vom coace tarta. Topim zaharul punand forma pe foc mic si amestecand continuu. Dupa ce s-a topit to...

Macarons

Posted on

CUM PREPARAM

  • Punem in blender zaharul farin, cacaua si migdalele macinate. Le amestecam cateva secunde, dupa care adaugam 2 albusuri. Omogenizam bine ...

Madelene

Posted on

CUM PREPARAM

  • Frecam untul moale cu zaharul, esenta de rom si zaharul vanilat. Adaugam ouale si amestecam bine.
  • Amestecam faina cu o jumata...

Coq au vin

Posted on

CUM PREPARAM

  • Fierbem pulpele de pui in apa cu sare, timp de 30 minute.
  • Scoatem pulpele din supa si le punem intr-un vas termorezistent, pr...

Piept de rata

Posted on

CUM PREPARAM

  • Spalam bine pieptul de rata si il frecam cu ulei. Presaram cu sare si piper si il punem in tava. Turnam vinul si supa si acoperim cu foli...

Posts navigation