Bucatarie germana

Spatzel

Posted on februarie 4, 2014

CUM PREPARAM

  • Fierbem taiteii in apa cu sare. Ii limpezim sub jet de apa rece si ii lasam la scurs.
  • Radem branza pe razatoarea mare si o am...

Vinaigrette

Posted on

CUM PREPARAM

  • Fierbem morcovii decojiti, in apa cu sare, dupa care ii taiem cubulete.
  • Coacem sfecla 60 minute, la foc moderat. O decojim si...

Stollen

Posted on

CUM PREPARAM

  • Frecam galbenusurile cu zaharul. Adaugam untul moale, laptele, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Presaram faina amestecata cu drojdia...

Weisswurst

Posted on

CUM PREPARAM

  • Tocam carnea de vitel si slanina in masina de tocat. Repetam operatia de 3 ori.
  • Punem carnea intr-un vas mare si adaugam: cea...

Obazter

Posted on

CUM PREPARAM

  • Curatam branza si o taiem cuburi pe care le punem intr-un vas. Adaugam untul moale, smantana, o lingurita de seminte de chimen, o jumatat...

Bratwurst

Posted on

CUM PREPARAM CARNATII

  • Portionam carnea si o tocam in masina de tocat, de doua ori.
  • Punem carnea tocata intr-un vas mar...

Ciolan cu varza

Posted on

CUM PREPARAM

  • Tocam varza fideluta si o stoarcem in pumni.
  • Tocam cepele marunt si le prajim in 5 linguri de ulei. Dupa ce s-au aurit, punem...