Bucatarie thailandeza

Ceai de lemongrass

Posted on septembrie 4, 2013

CUM PREPARAM

  • Curatam tulpinile de lemongrass si le taiem rondele.
  • Punem apa la fiert. Cand clocoteste adaugam rondelele de lemongrass si f...

Kao-Niaw Ma-Muang

Posted on

Un desert care face senzatie in randul turistilor veniti sa savureze aromele dulci ale Thailandei: Orez lipicios cu mango si cu lapte de cocos. Cum preparam:

Thai Red Curry

Posted on

CUM PREPARAM

  • Punem in blender: ardeii curry, usturoiul, semintele de coriandru, pe care le-am prajit inainte 1 minut in ulei bine incins, ghimbirul ra...

Frigarui Satay de pui

Posted on

Un alt preparat traditional thailandez, ce consta in bucati de carne de pui, oaie, capra, vita, porc, peste sau chiar bucati de tofu, infipte in tepuse speciale din lemn de bam...

Supa Tom Yum Goong

Posted on

Tom Yum Goong, devenita un adevarat simbol national al Thailandei, este o supa de creveti, carne de pui, peste sau fructe de mare si ciuperci. La toate aceastea, se adauga frun...