Miel, oaie, berbec

Souvlaki

Posted on decembrie 20, 2015

1. Grecii prepara mielul la protap, indiferent ce urmeaza sa prepare din el, tocmai pentru a obtine un gust special. 2. Alegem bucata de carne pe care o dorim pentru souvlaki, t...

Pulpa de berbecut

Posted on octombrie 4, 2015

CUM PREPARAM 1. Preparam faina bulgur. Este o faina specific arabeasca, nu foarte fina. O punem in 600 ml apa calda, unde o lasam 1 ora. De asemenea, o putem fier...

Cotlete de miel

Posted on mai 8, 2014

CUM PREPARAM:

  • Se ung cotletele cu ulei si se presara cu busuioc, cimbru, sare si piper.
  • Se frig pe gatarul bine incins, cate 10-15 minute ...

Miel cu legume

Posted on aprilie 30, 2014

CUM PREPARAM:

  • Curatam si spalam legumele.
  • Portionam carnea si o punem la fiert in 2l de apa. Presaram sare pentru a putea aduna spuma mai ...

Posts navigation