Ratatouille de sardine
- Decojim rosiile și le tocăm mărunt. Tăiem ardeii grași cubulete și dăm morcovii pe răzătoarea mica. Încingem 4 linguri de ulei si prăjim 2-3 minute toate leg...
Noi vă propunem un platou cu fructe de mare exotice pe care le puteți procura de la Metro sau de la altă pescărie respectabilă cum sunt câteva în București. (ex: Piața...
Presărăm sare, cimbru tocat și seminţele de coriandru peste fileurile de pește. Turnăm ulei și prăjim pe o tigaie de teflon. Ardeiul îl tăiem fâșii. Feliem dov...
CUM PREPARAM 1. Curatam si spalam bine pestele, dupa care il condimentam cu sare si piper. Ii asezam intr-o tava intinsa. 2. Spalam prazul si il taiem ronde...
CUM PREPARAM 1. Presaram filé-urile de peste cu sare, stropim cu ulei si coacem pe gratar. 2. Ciupercile intregi le sotam in unt sau le coacem pe gratar, p...