Vanat

Tocanita de iepure

Posted on februarie 14, 2016

CUM PREPARAM 1. Preparam un bait din coniac si apa minerala, in care lasam carnea 2-3 ore. 2. Curatam legumele. Tocam ceapa rosie si morcovii, cubulete. 3...

Terina de iepure

Posted on

CUM PREPARAM 1. Taiem carnea cubulete si o lasam 3 ore la macerat intr-un bait format din 100 ml vin rosu si 200 ml apa minerala. 2. Curatam si spalam legume...

Filé de caprioara la gratar

Posted on

CUM PREPARAM 1. Marinam carnea si o lasam minim 24 de ore la marinat, acoperita cu folie, in frigider. 2. Dupa ce am lasat carnea la marinat, scoatem feliile...

Iepure cu masline

Posted on mai 22, 2014

  • CUM PREPARAM:
  • Carnea se spala bine si se transeaza bucati.
  • Se lasa la marinat timp de 6-7 ore intr-un bait (vin, otet, apa, usturoi, foi de dafi...