Baclava

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

1. Desfacem foile de placinta si le ungem cu unt topit amestecat cu 3-4 linguri de miere calda. Alegem o tava de placinta potrivita ca dimensiuni, o ungem cu ulei si asezam pe rand un strat de foi de placinta stropite cu unt.

2. Preparam umplutura de nuci: amestecam nuca macinata, ouale, zaharul, mierea si scortisoara. O asezam apoi peste primul strat de foi de placinta. Apoi adaugam al doilea strat de foi, de asemenea stropind fiecare foaie cu unt topit amestecat cu miere.

3. Dam tava la cuptor pentru 45 de minute.

Ingredients

2 pachete foi de placinta
3 oua
1 pachet unt pentru uns foile
3 pahare nuca macinata
2 pahare zahar pudra
10 linguri miere albine
½ lingurita scortisoara
3 linguri ulei masline
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...