Brioșe cu ceafă presată, ciuperci, smântână și roșii uscate

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Înmuiem în apă caldă roșiile uscate pentru a le hidrata.
  • Încingem uleiul într-o tigaie. Curățăm ardeii capia de semințe și cotoare și îi tocăm cubulețe. LE călim în uleiul încins. Le scurgem apoi pe o hârtie absorbantă.
  • Tăiem cubulețe ceafa sau baconul și îl călim în aceeași tigaie.
  • Batem bine ouăle si turnăm peste ele smântâna amestecând totul bine.
  • Cernem făina împreună cu praful de copt
  • Scurgem ciupercile de apă.
  • Amestecăm în compoziția de ouă, ulei și smântână baconul sau ceafa, parmezanul si apoi faina. Presărăm cubulețe călite de ardei capia, ciupercile și roșiile uscate, pe care le scurgem de apă.
  • Turnăm aluatul în 12 forme de brioșe pe care le dăm la cuptor, încins in prealabil, la foc mediu, 25-30 minute.
  • Facem testul cu scobitoarea și când sunt gata le scoatem din cuptor.

Ingredients

50 ml ulei de măsline
150 ml smântână
150 g de faina
250 g de ceafă presată sau bacon
100 g roșii uscate deshidratate
150 g ciuperci din conservă
parmesan ras
2 ouă
2 ardei capia
1 plic praf de copt
Sare, piper
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...