Briose cu ricotta, verdețuri și roșii cherry

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Batem bine ouăle și uleiul si turnăm peste ele ricotta amestecând totul bine.
  • Cernem făina împreună cu praful de copt
  • Spălăm roșiile și le tăiem în feliuțe.
  • Amestecăm în compoziția de ouă, ulei și ricotta faina. Presărăm feliuțele de roșie și verdeața tocată mărunt.
  • Turnăm aluatul în 12 forme de brioșe tapetate cu hârtie pentru brioșe pe care le dăm la cuptor, încins in prealabil, la foc mediu, 25-30 minute.
  • Facem testul cu scobitoarea și când sunt gata le scoatem din cuptor.

Ingredients

50 ml ulei de măsline
150 ml smântână
150 g de faina
200 g roșii cherry
250 g ricotta
parmesan ras
2 ouă
1 plic praf de copt
Sare, piper
Verdețuri proaspete (pătrunjel / mărar / tarhon)
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...