Buseuri cu mere si inghetata

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

CUM PREPARAM

1. Frecam untul cu zaharul, sarea si ouale. Adaugam faina, framantam si lasam la rece 30 de minute.

2. Curatam merele de coaja si le radem pe razatoarea mica. Punem stafidele intr-un castron cu apa, pentru 10 minute. Amestecam merele rase cu toate celelalte ingrediente.

3. Pregatim 6 forme pentru mini-tarte. Intindem foaia de aluat si decupam din ea 6 bucati pentru fiecare din forme. Ungem formele cu unt sau ulei. Le tapetam cu putina faina si intindem mini-foile de aluat. Le umplem cu gem de mere si apoi cu amestecul de mere si stafide.

4. Pentru a inchide buseurile, amestecam 1 pachet de unt, cu 150 g zahar pudra si cu 200 g pesmet. Asezam amestecul peste tarte si il presam pentru a-l nivela.

5. Le punem apoi in cuptorul incins si le coacem 30 de minute la foc moderat. Cand sunt aproape de final, cu 2-3 minute inainte, le scoatem si le presaram fulgi de migdale pentru decor.

Ingredients

* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...