Chiftelute marinate

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

CUM PREPARAM

1. Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt, mararul tocat si cartofii fierti, facuti piure. Adaugam oul, sarea si piperul si framantam. Formam chiftelute rotunde, le prajim 5-7 minute pe fiecare parte, in ulei bine incins.

Sosul

2. Intr-o cratita incingem 4 linguri de ulei, in care prajim o lingura de faina, timp de 2 minute. Turnam sucul de rosii si lingurita de otet. Adaugam sarea, zaharul si foaia de dafin. Lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem chiftelutele si mai fierbem 5 minute.

3. Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet, apoi le punem in strecuratoare si le dam sub un jet de apa rece.

4. Cand servim, asezam spaghetele in farfurie si deasupra punem chiftelutele cu putin sos.

Ingredients

200 g spaghete
500 g carne tocata
1 ou
1 ceapa mica
2 cartofi decojiti
o legatura mica de marar, tocata
sare
piper
SOSUL
300 ml suc de rosii
4 linguri ulei
1 lingura faina
1 lingurita otet
1 foaie de dafin
½ lingurita zahar
½ lingurita sare
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...