Duo mousse de ciocolată albă vs neagră și căpșune

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

CUM PREPARARĂM

  • Topim ciocolata neagră pe baie de abur. Luăm de pe foc și adăugăm gălbenușurile pe rând, amestecând încontinuu.
  • Batem albușurile spumă tare și le încorporăm în ciocolată.
  • Adăugăm 200 g frișcă.
  • La fel procedăm și cu mousse-ul de ciocolată albă. Topim ciocolata pe baie de abur și adăugăm restul de frișcă.
  • Alegem cupe decorative și punem primul strat de blat de biscuiți. Zdrobim biscuiții, îi amestecăm cu untul moale, cu siropul de arțar și cu scorțișoara. Deasupra turnăm straturile de mousse după preferință și decorăm cu feliuțe de căpșune.

Ingredients

200 g ciocolată neagră (peste 60% cacao)
200 g ciocolată albă
400 g frișcă
150 biscuiți cu cacao
50 ml sirop de arțar
50 g unt
2 ouă
scorțișoară
căpșune
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...