Fursecuri

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

CUM PREPARAM

  • Frecam untul cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam ouale pe rand, iar la final presaram faina amestecata cu o lingurita de bicarbonat de amoniu. Amestecam cu o lingura dupa care framantam bine. Pastram aluatul la rece, peste noapte.
  • Intindem aluatul intr-o foaie groasa de jumatate de centimetru si taiem cu forme speciale, ce figurine dorim.
  • · Punem fursecurile in tava unsa cu unt si coacem 15 minute la foc moderat.

GLAZURA

  • Batem albusurile spuma tare. Adaugam zaharul si sucul de lamaie si batem pana obtinem o compozitie ca o smantana.
  • Daca o dorim colorata ii adaugam colorant alimentar si incorporam bine.
  • Glazuram fursecurile, le lasam sa se intareasca glazura si le pastram in camara.

Ingredients

* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...