Piersici la grătar cu mascarpone, merișor și fulgi de ovăz

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Spălăm bine piersicile. Tăiem în jumătăți și scoatem sâmburele.
  • Punem jumătățile de piersică pe grătarul bine încins, cu partea tăiată în jos. Le frigem atât cât să se rumenească ușor.
  • Le scoatem pe farfurii, așezându-le  cu partea rotundă în jos. Mixăm într-un bol mascarpone cu  sirop de arțar și rom. Turnăm sosul peste piersicile rumenite. Ornăm cu frunze de mentă, fulgi de ovăz și cu merișoare.
  • Le putem servi atât calde, cât și reci.

Ingredients

400 g mascarpone
200 g fulgi de ovăz
100 g merișoare
100 ml rom
50 ml sirop de arțar
4 piersici mari
frunze de mentă
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...