Piersicute

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

Amintesc de copilarie si sunt usor de preparat. Iar gustul lor e o nebunie!

ALUATUL:

Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul si continuam sa batem. Punem untul moale, galbenusurile si esenta de vanilie. Omogenizam si presaram faina. Amestecam prin rasturnare. Ungem tava cu unt si o tapetam cu faina. Punem cate o jumatate de lingurita din compozitie, din 3 in 3 centimetri. Coacem 20 de minute la foc moderat.
CREMA:
Topim untul si adaugam ciocolata rasa si esenta de rom. Frecam 2 minute pe baie de abur, dupa care lasam sa se raceasca.
Lipim fursecurile cate doua, punand ½ lingurita de crema intre ele. Amestecam zahar pudra cu colorantul alimentar si trecem piersicutele prin el.

Ingredients

* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...