Pink Cheesecake

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

Blatul

Separăm ouăle. Albușurile le batem spumă cu zahărul și zahărul vanilat, adaugăm gălbenușurile amestecate cu uleiul și făina cernută. Amestecă ușor. Turnăm compoziția în forme de tartă sau într-o tavă ca apoi să punem decupa rondele pentru cheesecake-uri. Coacem 30-35 min în cuptorul încins la treapta a IV-a (180°C).

Crema

Amestecăm brânza de vaci cu zahărul, apoi încorporăm brânza Mascarpone, zahărul vanilat, zeama de la o lămâie, iar la final șampania și frișca.

Jumătate din compoziție se amestecă cu zmeura, iar cealaltă jumătate cu esența de vanilie.

Montarea

opțional putem însiropa blatul cu sirop de  zmeură) și îl acoperim cu cremă cu zmeură.

Decorarea

Ornăm prăjiturile cu spumă de zmeură amestecat în blender cu frișca. Putem decora și cu zmeură, mure sau fulgi de ciocolată, după care punem prăjiturile la rece timp de 2 ore.

Ingredients

BLAT
150 g zahăr
150 g făină
4 ouă
4 linguri ulei
1plic de zahăr vanilat
CREMĂ
250 g Mascarpone
500 g brânză de vaci proaspătă
200 g frișcă
200 g zahăr,
200 g zmeură
100ml șampanie rose
1plic de zahăr vanilat
1lămâie
1fiolă esență de vanilie butter
DECOR
100g zmeură
200 g frișcă
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...