Pulpa de berbecut

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

CUM PREPARAM
1. Preparam faina bulgur. Este o faina specific arabeasca, nu foarte fina. O punem in 600 ml apa calda, unde o lasam 1 ora. De asemenea, o putem fierbe pe baie de abur, tot in 600 ml apa. Dupa inmuiere, scurgem surplusul de apa.
2. Tocam ceapa marunt. Topim 50 g unt, punem ceapa, semintele de brad, sarea, piperul si scortisoara. Le tinem pe foc mic 5 minute. Amestecam totul cu faina preparata.
3. Carnea fiind dezosata, in locul osului vom pune umplutura preparata.
4. Crestam pulpa pe exterior. Ungem cu mult unt, presaram cu sare si piper.
5. Punem in tava si coacem 120 de minute. Putem presara seminte de pin si langa friptura.

Ingredients

1 pulpa de berbec fara os
4 cepe
200 g seminte de pin
20 g scortisoara
200 g faina bulgur
unt
sare
piper
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...