Ratatouille de sardine

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Decojim rosiile și le tocăm mărunt. Tăiem ardeii grași cubulete și dăm morcovii pe răzătoarea mica. Încingem 4 linguri de ulei si prăjim 2-3 minute toate legumele. Presărăm sare si piper dupa gust. Le dăm pe toate prin blender și obținem o cremă.
  • Punem într-un vas de iena sardinele din conservă și deasupra turnăm amestecul de legume. Presărăm ardeiul iute taiat rondele si usturoiul pisat. Turnăm  vinul, presărăm patrunjel tocat, sare, piper și miere și coacem 40 minute la foc moderat. La final se mai adaugă frunze de pătrunjel tocat.

Ingredients

600 g sardine
100 ml vin alb
50 g miere
5 rosii
2 ardei grasi
1 ardei iute
6 catei de usturoi
3 morcovi
patrunjel verde
sare
piper
ulei
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...