Salată de ruccola, bressaola, roșii cherry și parmezan

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Spălăm foarte bine frunzele de ruccola. De asemenea și roșiile cherry.
  • Preparăm dressingul: stoarcem lămâia cu ajutorul unui storcător de citrice, dizolvăm în zeama de lămâie mierea și sarea, amestecăm bine până mierea se dizolvăm complet. Adăugăm muștarul și oțetul balsamic. Continuăm să amestecăm. Adăugăm treptat uleiul omogenizând foarte bine dressingul.
  • Aranjăm salata astfel: primul strat de frunze de ruccola, apoi adăugăm feliuțele de roșii cherry, apoi fâșiile de bressaola și apoi turnăm dressingul. Deasupra presărăm parmezan.

Ingredients

100 g fâșii de parmezan sau parmezan ras
150 g bressaola
100 g roșii cherry
1 caserola frunze de ruccola
4 linguri ulei de măsline
1 linguriță miere
1 linguriță muștar Dijon
1 lămâie
1 lingură oțet balsamic
sare
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...