Salată de ton cu fasole și maioneză

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

  • Scurgem tonul de sucul din conservă. Tăiem rondele 1 fir de ceapă, iar celelalte două le păstrăm pentru decor. De asemenea curățăm ardeiul capia de semințe și de cotor și îl tocăm cubulețe mici.
  • Scurgem fasolea boabe de apă.
  • Punem toate ingredientele într-un bol.
  • Preparăm maioneza. Amestecăm un gălbenuș crud cu unul fiert tare, adăugăm o linguriță de muștar, sare și piper. Turnăm ulei treptat și frecăm energic. La final o amestecăm cu suc de lămâie.
  • Punem maioneza peste ingredientele pregătite, amestecăm ușor și punem în cupe de sticlă. Decorăm cu fire de ceapă sau / și cu bobițe de rodie.
  • Servim cu pâine prăjită.

Ingredients

200 g fasole boabe albă din conservă
150 ml ulei
2 conserve ton în suc propriu
3 fire ceapă verde
2 cardei capia
2 ouă
1 lămâie
muștar
sare
piper
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...