Souvlaki

BOOKMARK

PRINT

SHARE

DELICIOUS

Description

1. Grecii prepara mielul la protap, indiferent ce urmeaza sa prepare din el, tocmai pentru a obtine un gust special.

2. Alegem bucata de carne pe care o dorim pentru souvlaki, taiem carnea cubulete si o stropim cu vin rosu. Ea fiind deja coapta la protap, proces care poate dura pana la 6-8 ore, doar o mai rumenim putin in tigaie, in ulei de masline si oregano.

3. Putem servi souvlaki in lipie sau stil frigarui, cu cartofi prajiti si sos tzatziki alaturi. Daca alegem varianta de frigarui, asezam pe frigarui alternativ: cubulete de carne, rosii, ardei grasi, rondele de ceapa.

Ingredients

1 kg carne de miel sau de pui
2 linguri ulei masline
1 pahar vin rosu
3 rosii
2 ardei grasi
1 ceapa rosie
sare
* Click pe ingredient, ca să bifați că l-ați utilizat...