1. Taiem vinetele pe lung. Scoatem mijlocul. Presaram cu sare atat vinetele, cat si pe miezul scos. Le lasam sa se scurga de apa.
2. Tocam ceapa marunt, pisam usturoiul si adaugam totul peste carnea tocata. Omogenizam cu oul si presaram oregano, sare si piper.
3. Spalam vinetele. Le scurgem bine. Miezul scos din vinete il tocam marunt si il prajim 5 minute in putin ulei, dupa care il adaugam peste amestecul de carne. Framantam bine.
4. Umplem vinetele cu carnea tocata. Le punem in tava si coacem 50 de minute la foc moderat. Cu 10 minute inainte de a le scoate din cuptor, presaram pe fiecare cubulete de branza. Servim fierbinte.
3 vinete mari |
1 ceapa |
1 ou |
4 catei de usturoi |
3 linguri ulei masline |
400 g carne tocata de miel |
200 g branza telemea de capra |
oregano |
sare |
piper |
0 comment
LEAVE A REPLY HERE
Your email address will not be published.