28 martie 2016

Casa Naturalia – alternativa raw-vegana chiar si pentru dulciuri

Post by La Cucina

Daca iti doresti o atmosfera selecta, savurand o prajitura cu adevarat deosebita, fina si delicioasa, rasfat cu arome de ceai, totul ambalat cu fire de basm, Casa Naturalia este alternativa perfecta pentru a scapa de poluarea orasului si pentru a gasi dulciuri de poveste.

Casa_Naturalia04

Deschisa la finele anului 2015, Casa Naturalia a reusit in nici jumatate de an sa-si creeze o adevarata comunitate de clienti, cu totii dornici de adoptarea unui mod de viata sanatos. Prin workshop-urile si atelierele sau conferintele pe care le organizeaza in unele din serile de weekend, Casa Naturalia propune de fapt o educatie pentru viata si sanatate. De ce sa mancam dulciuri rafinate si sa ne condamnam organismul unui supliciu pe care de altminteri il putem evita? De ce sa ne indopam cu prajituri si zahar alb, cand putem alege alternativa sanatoasa a deserturilor raw, indulcite cu miere sau cu fructe?

Ei bine, optiunile pentru astfel de ingrediente sau meniuri se inscriu intr-un proces lung de adaptare, invatare, degustare si acceptare a unei altfel de alimentatii.

Va propunem sa mergeti intr-o seara sa degustati bunatatile adevarate si sa ne povestiti pe Facebook ce parere aveti despre aceasta varianta a traiului sanatos.

Naturalia a deschis prima cofetarie BIO cu produse Raw-Vegane

Naturalia a deschis SINGURA COFETARIE BIO, cu produse raw-vegane si ovo-lacto-vegetariene, toate 100% ecologice.

Hrana raw-vegana – de ce?

 • Principiile nutritive (minerale, vitamine, enzime, aminoacizi) sunt pastrate in concentratie maxima
 • Apa biologica din ele este o metoda ideala de hidratare
 • Au valoare energetica ridicata fara sa existe riscul obezitatii
 • Toate ingredientele folosite sunt integrale (nu contin zahar rafinat, ulei rafinat, faina alba, margarina)
 • Sunt produse care nu contin ingrediente de origine animala
 • Ingredientele sunt procesate crude sau prin deshidratare (temperaturi blande sub 55°C)
 • Pentru indulcire sunt folosite numai mierea si fructele

Calitatile nutritive si terapeutice ale mierii de albine

 • Sursa ideala de glucide
 • Valoare energetica deosebita, energia calorica eliberata de miere este folosita complet pentru nevoile organismului
 • Efect antiseptic asupra tubului digestiv
 • Spre deosebire de zahar, nu creeaza dependenta, nu destabilizeaza flora intestinala saprofita, nu predispune la obezitate

Casa_Naturalia05

Casa Naturalia propune clientilor sai si o diversa gama de aperitive BIO – unele traditionale precum placinta cu branza sarata, preparata din ingrediente 100% ecologice, care surprinde prin gustul sau, oferit de combinatia unica dintre telemea maturata, branza de vaci si unt sau placinta cu branza sarata si spanac, dar si unele moderne, precum pastele tartinabile (pasta de caju cu masline kalamata, pasta de caju cu mustar) sau sandwich-urile comode si savuroase care ne plac tuturor (sandwich cu somon irlandez sau branza maturata).

Adresa: Bdul Unirii nr. 69, Bucuresti